Yksityisasiakkaat

Ota yhteyttä

Yksityisasiakkaat

Palvelemme yksityisasiakkaita pienissä ja vähän suuremmissakin kokonaisuuksissa 24/7.

Jaamme yksityisasiakkaat kahteen osaan: osakehuoneistossa asuvat ja omakotitalossa asuvat. Asuntoyhdistyksen asukkaiden ei yleensä tarvitse ajatella paljon LVI-asioista, mutta omakotitalojen asukkailla on melko paljon seurattavaa tekniikkaa. Olemme huomanneet, että voisimme säästää kaikkien aikaa ja vaivaa tuntemalla asiakkaamme paremmin. Meillä on asiakkaita, joita olemme palvelleet vuosikymmenien ajan. Kun tiedämme heidän lait ja olosuhteet, heidän hyväkseen tehty työ sujuu sujuvasti. Tässä tapauksessa on usein mahdollista, että meillä on tarvittavat varaosat mukanamme ensimmäisellä käynnillä, eikä meidän tarvitse edes pyytää niitä.

Talo otti palvelun, jonka teimme tästä syystä. Haluamme myös palvella paremmin kotimme asukkaita. Palvelun tarkoituksena on tehdä kirjaa talosi olennaisista osista, jotta jos odottamattomia tapahtuu, voimme saada sen toimimaan normaalisti nopeasti. Samaan aikaan tarkistamme myös kanssasi, kuinka helppoa on suorittaa erilaisia ​​tarkastuksia säännöllisin väliajoin, jotta rikkomukset voidaan paljastaa mahdollisimman nopeasti ja esimerkiksi turha energiankulutus voidaan hallita . . . . nopeasti.

Emme luetella kaikkea mitä teemme täällä. Luettelo on pitkä ja tylsä. Tärkeintä on, että jos haluat asiantuntevia ja suoraviivaisia ​​yrityspalveluja LVI-asioissa, soita meille. Niin teki 5600 asiakasta viime vuonna.

Voit lähettää tarjouspyynnön sivun yläosassa olevasta linkistä. Tarvittaessa toivomme myös kuvan / kuvat, jotka saattavat sisältää asiaankuuluvia tietoja, jotka tekevät tarjouksen tekemisen helpommaksi ja nopeammaksi.

 

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovatenergiatehokkuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

 

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

 

Oilon ja Lämpöässsä maalämpöön voit tutustua tarkemmin:www.kotimainenmaalampo.fi

Siirry takaisin

Muut palvelumme: Rakennusliikkeet / Taloyhtiöt / Teollisuus / Yksityisasiakkaat