Taloyhtiöt

Ota yhteyttä

Taloyhtiöt

Haluamme olla luottokumppani isännöitsijöille LVI-asioiden hoidossa.

Kokonaispalvelu keskuksessa. Haluamme helpottaa kiinteistönhoitajien työtä. Huolehdimme usein kaikista tarvittavista asiantuntijoista oikeaan aikaan ja olemme vastuussa siitä, että haitat saadaan käsistä mahdollisimman nopeasti.

Haluamme investoida ennaltaehkäisyyn, koska kokemuksemme avulla vältetään tarpeettomat lisävahingot, joiden rahallinen arvo on joskus erittäin merkittävä.

Hätäpalvelut ovat yksi peruspalveluistamme. Vahinko ei näytä ajallaan, vaan tapahtuu yleensä silloin, kun sitä eniten odottaa. Tässä tapauksessa sinun on toimittava nopeasti tarpeettomien vahinkojen minimoimiseksi. Olemme aina valmiina ympäri vuorokauden.

 

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovatenergiatehokkuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

 

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

 

Oilon ja Lämpöässsä maalämpöön voit tutustua tarkemmin:www.kotimainenmaalampo.fi

Siirry takaisin

Muut palvelumme: Rakennusliikkeet / Taloyhtiöt / Teollisuus / Yksityisasiakkaat