VESIVUOTOVAHTI TURVAA KOTISI

Meillä on ilo ja kunnia olla LähiTapiola Vellamon yhteistyökumppanina asentamassa 1000 vesivuotovahtia Hollolan ja Lahden alueella.

Vesiturvallisuusjärjestelmän avulla voidaan minimoida ja ennaltaehkäistä vesivuodosta, ilman kosteudesta tai pakkasesta aihetuvat vahingot.

Mikä GROHE Sense ja GROHE Sense Guard ?

GROHE Sense ja Sense Guard ovat Grohen valmistama älykäs vesiturvallisuusjärjestelmä, joka vahtii kotiasi vuorokauden ympäri.

GROHE Ondus – sovelluksella saat kaikki hyödylliset tiedot älypuhelimeesi

Lisää aiheesta

Lisää tietoa LähiTapiola Vellamon tarjoamasta vesivuotopalvelusta ja GROHE Sense & Sense Guard laitteesta löytyy osoitteista:

www.lahitapiola.fi/vesivuotovahti
www.grohe.fi/fi/smarthome/
www.youtube.com/GROHE

Jäikö kysyttävää?

Soita tai jätä viesti. Autamme mielellämme.

040 560 3377

lvi@lph.fi

GROHE Sense Guard

GROHE Sense Guard vahtii kotisi vedenkulutusta vuorokauden ympäri. Laite mittaa jatkuvasti vedenkulutusta, -painetta, virtausta ja lämpötilaa. Lisäksi laite havaitsee mikrovuodot, tavallisesta poikkeavan vedenkäytön ja sulkee vedensyötön automaattisesti putken rikkoutuessa.

Tuotenumero: 22 500 LN0
LVI-numero: 4418320

GROHE Sense

GROHE Sense huomaa veden lattialla, tarkkailee kosteusarvoja ja mittaa lämpötilan muutoksia. Havaitessaan ongelmia anturi lähettää välittömästi ilmoituksen älypuhelimeesi.
Tuotenumero: 22 505 LN0
LVI-numero: 4418323

GROHE ONDUS

GROHE Ondus -sovelluksen avulla voit hallita kaikkia kotisi vesiturvallisuusjärjestelmän laitteita. Sovelluksen kautta seuraat kätevästi kotisi vedenkulutusta ja tarvittaessa voit jopa katkaista talosi vedensyötön.