Yksityisasiakkaat

Ota yhteyttä

Yksityisasiakkaat

Palvelemme yksityisasiakkaita pienissä ja vähän suuremmissakin kokonaisuuksissa 24/7.

Yksityisasiakkaat jaamme kahteen sekmenttiin, taloyhtiössä asuviin ja omakotitalossa asuviin. Taloyhtiössä asuvien ei tarvitse normaalisti paljon miettiä LVI asioita mutta omakotitaloasukkailla on varsin paljon tekniikkaa seurattavanaan. Olemme huomanneet, että voisimme säästää kaikkien aikaa ja vaivaa sillä, että tunnemme asiakkaamme paremmin. Meillä on asiakkaita, joita olemme palvelleet kymmeniä vuosia. Kun tunnemme heidän laittensä ja olosuhteensa, heille tehtävät työt sujuvat nopeasti. Tällöin onnistuu usein se, että jo ensikäynnillä meillä on tarvittavat varaosat mukana ja niitä ei tarvitse edes kysellä.

Talo haltuun palvelun teimme tästä syystä. Haluamme palvella paremmin myös omakotiasukkaita. Palvelun tarkoituksena on käydä kirjaamassa sinun talosi oleelliset asiat ylös sitä varten, että jos ja kun jotain odottamatonta tapahtuu saisimme asian nopeasti toimimaan normaalisti. Samalla myös tarkistamme kanssasi, miten erilaisia tarkastuksia on helppo tehdä ihan itse määräväliajoin, jotta rikot tulevat mahdollisimman nopeasti esille ja saadaan esimerkiksi turha energiankulutus kuriin nopeasti.

Emme tässä luettele kaikkea, mitä teemme. Lista on pitkä ja tylsä. Pääasia on, että jos haluat asiantuntevan ja suoraselkäisen yrityksen palveluuita LVI asioissa, soita meille. Niin teki 5600 asiakasta viime vuonna.

Tarjouspyynnön voit jättää sivun yläosassa olevasta linkistä. Mukaan toivomme tarvittaessa myös kuvan/kuvia, jossa voi olla jotain oleellista tietoa, joka helpottaa ja nopeuttaa tarjouksen tekoa.

Siirry takaisin

Muut palvelumme: Rakennusliikkeet / Taloyhtiöt / Teollisuus / Yksityisasiakkaat